22° Açık

HABERLERİ

  • Hanımefendi Hanife Yazıcı Hane Ziyaretleriyle Yüreklere Dokunmaya Devam Ediyor

    Hanımefendi Hanife Yazıcı Hane Ziyaretleriyle Yürekle..

    Hanımefendi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ve beraberindeki heyet Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde ikamet eden aileleri ziyaret etti.
  • Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan Darende İlçesine Ziyaret

    Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan Darende İlçesine Ziyaret

    Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Darende Kaymakamı Şeref Gülyer ve beraberindeki heyet vatanımız uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin değerli ailelerini ziyaret etti.
  • Hanımefendi Hanife Yazıcı Endemik Bitki Türü Dikim Etkinliğine Katıldı

    Hanımefendi Hanife Yazıcı Endemik Bitki Türü Dikim Et..

    Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, Şehit Murat Doğru İlköğretim okulu ilkokul öğrencileri ile birlikte Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından Beydağı Tabiat Parkı Kampüsünde düzenlenen endemik bitki türü dikim etkinliğine katıldı.
  • Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan Battalgazi Ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret

    Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan Battalgazi Ve Yeşilyurt..

    Mübarek Ramazan ayının her gününü ziyaretlerle geçiren ve hane sahipleriyle bire bir görüşen Hanımefendi Hanife Yazıcı, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçeleri olmak üzere toplamda 12 aileye evlerinde ziyaret gerçekleştirdi.
  • Hanımefendi Hanife Yazıcı Katılımıyla “8 Mart Kadınlar Günü” Paneli Düzenlendi

    Hanımefendi Hanife Yazıcı Katılımıyla “8 Mart Kadınla..

    Malatya  Turgut Özal Üniversitesi Kadın ve Aile Merkezi Müdürlüğü ve Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen panele; Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Vali Yardımcısı Bilal Basrı’nın eşi Suzan Basrı,   Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın, Orman İşletme Müdürü Osman Kayalar’ın eşi Filiz Kayalar, İl Sağlık Müdürü Erhan Berk’in eşi Sümeyye Berk, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Halime Akyüz ve çok sayıda kadın katıldı. 
  • Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan Pütürge İlçe Ziyareti

    Hanımefendi Hanife Yazıcı’dan Pütürge İlçe Ziyareti

    Çeşitli programlar kapsamında Hanımefendi Hanife Yazıcı, Pütürge ilçesini ziyaret etti. İlçe ziyaretine Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Hanımefendi Yazıcı’ya; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Yazıhan Kaymakam V. Ahmet Kasım Tecimen, Yazıhan Kaymakam V. Rabia Yurdakul,  2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Vali Yardımcısı Reşit Özer Özdemir’in eşi Fatoş Özdemir, Vali Yardımcısı Bilal Basrı’nın eşi Suzan Basrı, Vali Yardımcısı Osman Kural’ın eşi Ceyda Kural, Vali Yardımcısı Abdulselam Bıçak’ın eşi Gizem Bıçak, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın, kurum müdürleri ve kurum müdür eşleri eşlik etti.