23° Açık

HABERLERİ

  • Başkan Geçit, “Konak Duzdaşı’ya Güvenilir ve Sağlam Konutlar İnşa Edilecek”

    Başkan Geçit, “Konak Duzdaşı’ya Güvenilir ve Sağlam K..

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Konak mahallesi Duzdaşı bölgesindeki rezerv alana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak deprem konutlarının projesinin tamamlandığını, ihale sürecinin ise devam ettiğini söyledi.
  • COĞRAFİ İŞARET TESCİL BELGELİ YEŞİLYURT DALBASTI KİRAZINDA SİNEKLERLE MÜCADELE İÇİN İLAÇ DAĞITIMI YAPILDI

    COĞRAFİ İŞARET TESCİL BELGELİ YEŞİLYURT DALBASTI KİRA..

    “Dalbastı Kirazın Marka Değerini Korumak İçin Her Türlü Önlemi Alıyoruz” Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.İlhan Geçit, uluslararası üne sahip Coğrafi İşaret Tescil Belgeli Yeşilyurt Dalbastı Kirazında sineklerle etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek amacıyla düzenlenen ilaç dağıtım programına katıldılar.
  • YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI TOPLANTISINI YAPTI

    YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI TOPLANTISINI YAPTI

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit Başkanlığında toplanarak Mayıs Ayı Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, yerinde dönüşüm için yapılacak başvurularda uyulması gereken kuralları belirleyerek karara bağladı.
  • BAŞKAN GEÇİT’İN ‘VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ’ SÖZÜ, ‘BAŞKANIM YANIMDA’ PROJESİYLE GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

    BAŞKAN GEÇİT’İN ‘VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ’ S..

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit’in 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinden önce ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşlara sözünü verdiği ‘hemşehrilerimizle istişare içerisinde olacağız, ilçemizin hem bugününü hem de yarınlarını ilgilendiren tüm kararlarımızı ortaklaşa vereceğiz’ sözü, ‘Başkanım Yanımda’ Projesiyle gerçeğe dönüştü.
  • YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI PROF.DR. İLHAN GEÇİT, GÖREVİNE RESMEN BAŞLADI

    YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI PROF.DR. İLHAN GEÇİT, GÖRE..

    31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak seçilen Prof.Dr.İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesine düzenlenen devir- teslim töreniyle görevi 2019 ile 2024 yılları arasında Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Çınar’dan devr aldı.
  • YEŞİLYURT İLHAN GEÇİT’İ SEÇTİ 

    YEŞİLYURT İLHAN GEÇİT’İ SEÇTİ 

    31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimi, AK Parti’nin Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan geçit kazandı. Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yerine aday gösterilen Geçit, Yüzde 48,42 oy oranıyla seçimi önde götürerek kazanan taraf oldu.