23° Açık

HABERLERİ

  • KAYMAKAM TECİMEN’DEN NAZİK ZİYARET 

    KAYMAKAM TECİMEN’DEN NAZİK ZİYARET 

    Pütürge İlçesi’nde göreve başladığından beri, Kurum, Esnaf ve Vatandaş’a ziyaret Programları’na yoğunluk veren, Vatandaş ile iç içe olmaya özen gösteren, Pütürge İlçe Kaymakamı Ahmet Kasım Tecimen, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Pütürge Şubesi’ne sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.
  • KAYMAKAM TECİMEN’DEN MAHALLE VE OKUL ZİYARETLERİ 

    KAYMAKAM TECİMEN’DEN MAHALLE VE OKUL ZİYARETLERİ 

    Pütürge İlçesi’nde göreve başladığından beri yoğun bir şekilde mahalle, Kurum ve Eğitim Alanları’nı ziyaret eden, kısa sürede halkın ilgi ve samimiyetini kazanan, Pütürge İlçe Kaymakamı Ahmet Kasım Tecimen, bu hafta Bakımlı Mahallesi ve Bakımlı İlköğretim Okulu’na ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. 
  • KAYMAKAM A.KASIM TECİMEN’DEN ZİYARET 

    KAYMAKAM A.KASIM TECİMEN’DEN ZİYARET 

    Pütürge İlçesi’ne yeni atanan, göreve başladığından beri üst üste ziyaretler gerçekleştiren Pütürge Kaymakamı Ahmet Kasım Tecimen, Pütürge Haber Ajansı A.Ş, Pütürge Şubesi’ni ziyaret ederek, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman ile bir araya geldi. 
  •  KAYMAKAM TECİMEN’E ZİYARET 

     KAYMAKAM TECİMEN’E ZİYARET 

    Pütürge İlçesi’ne yeni atanan, göreve geldiğinden beri yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştiren Kaymakam Ahmet Kasım Tecimen’e, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından Ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında Kaymakam Tecimen ile öz geçmişi ve Pütürge İlçesi ile ilgili gözlenimleri hakkında röportaj yapılırken istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. 
  • KAYMAKAM A.KASIM TECİMEN’DEN ZİYARET 

    KAYMAKAM A.KASIM TECİMEN’DEN ZİYARET 

    Pütürge İlçesi’nde 9.10.2023 tarihinde, Pütürge İlçe Kaymakam Vekili olarak göreve başlayan, aslen Hatay’lı olan, Kaymakam Ahmet Kasım Tecimen, göreve başlar başlamaz, tüm kurum ve Pütürge Merkezde faaliyet gösteren esnaflar’a ziyaretler gerçekleştirdi.
  • KAYMAKAM AHMET KASIM TECİMEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

    KAYMAKAM AHMET KASIM TECİMEN’E HAYIRLI OLSUN Zİ..

    Pütürge İlçe Kaymakamlığı’na yeni atanan Kaymakam Ahmet Kasım Tecimen’e, Kaymakamlık Makamı’nda, Pütürge Haber Ajansı A.Ş adına, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.