23° Açık

HABERLERİ

  • PÜTÜRGE’YE YENİ DEVLET HASTANESİ GELİYOR 

    PÜTÜRGE’YE YENİ DEVLET HASTANESİ GELİYOR 

    Önceki Pütürge Belediye Başkanlığı süresince, onlarca Projeyi hayata geçirerek, Pütürge İlçesi’ni adeta baştan aşağı değiştiren Başkan Mikail Sülük, 6 Şubat depremlerinden sonra, hasar gören Pütürge Devlet Hastanesi’nin yerine, yeni Devlet Hastanesi’nin yapımı için kolları sıvadı. 
  • PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR 

    PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DE..

     Pütürge Belediye’si, Bayram Tatili önceesi, çalışmaları’na aralıksız devam ederek, Taşbaşı Sulama Göleti’nde zemin temizliği, bakım, onarım ile kanal temizliği gerçekleştirerek, Sulama Göleti ve Kanalları daha kullanılır hale getirdi. 
  • PÜTÜRGE’NİN ADAY ADAYLARI

    PÜTÜRGE’NİN ADAY ADAYLARI

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge Belediye Başkanı Aday Adayları, çalışmalarına hız vererek, ziyaret programları gerçekleştirirken, Partilerin Adayları ve bağımsız adayların kimler olacağı merak konusu oldu. 
  • “BİZİM HİZMETLERİMİZ HERKESE EŞİT VE ADİL OLACAKTIR”

    “BİZİM HİZMETLERİMİZ HERKESE EŞİT VE ADİL OLACAKTIR”

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında “Pütürge İlçesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Gürkan yapılan hizmetlerde hak, hukuk ve adaleti esas aldıklarına vurgu yaparak, “Adil olma noktasında hiçbir vatandaşımız tereddüt etmesin” ifadelerini kullandı.
  • 7/24 NÖBETTELER

    7/24 NÖBETTELER

    7/24 NÖBETTELER Yurt genelinde etkili olan kar yağışı Pütürge İlçesi’nde de etkili oldu. Pütürge Belediye’si ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle olumsuzluklar yaşanmaması ve vatandaşın yollarda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmaması için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. İş makineleri ile sokak aralarında ve İlçeye bağlı yollarda, küreme ve tuzlama yaparak, yoğun çalışma gerçekleştiren Pütürge Belediye’si ekipleri, adeta […]
  • 7.900 DEKARLIK ALANA CAN SUYU 

    7.900 DEKARLIK ALANA CAN SUYU 

    7.900 DEKARLIK ALANA CAN SUYU  Pütürge İlçesi topraklarına can suyu olacak olan Deregözü Göleti’nin ihale aşaması tamamlanarak, ihaleyi alan firma ile yapım sözleşmesi imzalandı ve kendilerine yapımının bitirilmesi için 2 yıl süre tanındı. Pütürge İlçesi İçin hayati önem taşıyan Deregözü Göleti tamamlanarak faaliyete geçtiğinde, 7.900 Dekarlık alan suya kavuşturulacak ve dolayısıyla çoğunluğu (kurak araziler) olan […]