22° Açık

HABERLERİ

  • TOBB MALATYA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MTB’Yİ ZİYARET ETTİ

    TOBB MALATYA GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU MTB’Yİ ZİYARET ..

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Abdurrahman Baydemir ve beraberindeki icra kurulu üyelerinden oluşan heyet Malatya Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.
  • ÖZCAN, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ’DAN TARSİM SİGORTA KAPSAMININ GENİŞLETİLMESİ VE SİLO TALEBİ

    ÖZCAN, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ’DAN TARSİM SİG..

    Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen ‘Malatya İş Dünyası Buluşması’ toplantısına katıldı. Toplantıda, tarım ve hayvancılık sektörüne ilişkin açıklamalarda bulunan Özcan, Malatya tarım ve hayvancılık sektörünün talep ve önerilerini dile getirdi.
  • BAŞKAN ÖZCAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

    BAŞKAN ÖZCAN’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA ME..

    Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
  • BAŞKAN ÖZCAN KAYISI ÇEKİRDEĞİ İHRACATINDA YAŞANAN SORUN VE TALEPLERİ İLETTİ

    BAŞKAN ÖZCAN KAYISI ÇEKİRDEĞİ İHRACATINDA YAŞANAN SOR..

    Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen ile Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin Dilber’i ziyaret etti.
  • MALATYA KAYISISI KİTABI RİYAD’DA EN İYİLERLE YARIŞACAK

    MALATYA KAYISISI KİTABI RİYAD’DA EN İYİLERLE YARIŞACAK

    Malatya Kayısısı kitabı 27-29 Kasım 2023 tarihleri arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenecek etkinlikte son 25 yılın birincisi olan kitaplarla yarışacak. Kitap, 28 Mayıs 2023’te İsveç’in Umea kentinde düzenlenen Gourmand World Cookbook Awards 2023’te finale kalan 9 kitap arasından birincilik ödülü kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştı.
  • TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI RAMAZAN ÖZCAN’A ZİYARET 

    TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI RAMAZAN ÖZCAN&..

    Pütürge Haber Ajansı olarak Pütürge Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından, Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan’a ziyaret gerçekleştirildi 
  • BAŞKAN ÖZCAN’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

    BAŞKAN ÖZCAN’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

    Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  • ÖZCAN VE ÇINAR’DAN KAYNARCA ZİYARETİ

    ÖZCAN VE ÇINAR’DAN KAYNARCA ZİYARETİ

    ÖZCAN VE ÇINAR’DAN KAYNARCA ZİYARETİ  AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri Kaynarca Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için önemini anlattılar. AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav’ında katıldığı Mahalle Toplantısına […]
  • MALATYA TİCARET BORSASI BAŞKANI RAMAZAN ÖZCAN, AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI  “MALATYA YENİDEN DAHA GÜÇLÜ AYAĞA KALKACAK”

    MALATYA TİCARET BORSASI BAŞKANI RAMAZAN ÖZCAN, AK PAR..

    MALATYA TİCARET BORSASI BAŞKANI RAMAZAN ÖZCAN, AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI  “MALATYA YENİDEN DAHA GÜÇLÜ AYAĞA KALKACAK” Uzun yıllardır Malatya Ticaret Borsası Başkanlığı görevinde bulunan Ramazan Özcan, Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Kayısının sorunlarının çözümü sürecinde önemli çalışmalara imza atan Özcan, “Bu sıkıntılı dönemde, zorlu bir göreve talibiz. Malatya yeniden daha güçlü ayağa kalkacaktır” dedi. Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden, 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinde aday […]
  • BAŞKAN ÖZCAN YETİŞTİRİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

    BAŞKAN ÖZCAN YETİŞTİRİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

    BAŞKAN ÖZCAN YETİŞTİRİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, “Damızlık hayvancılık konusunda hassasiyetin ön plana çıkması lazım. Hayvansal gıda fiyatlarının çok yüksek olmasına sebep olmuştur. Süt hayvanı kesimini ciddi anlamda kontrol altına alınıp zorlaştırılması gerekmektedir. Bugün yaşadığımız en büyük sorun inek yok. İnek yoksa dana da sütte yok. Geçici tedbirler yerine […]