22° Açık

HABERLERİ

  • Başkan Geçit, Kuran Kursu Öğrencilerine Sağlıklı Çevrenin Önemini Anlattı

    Başkan Geçit, Kuran Kursu Öğrencilerine Sağlıklı Çevr..

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Tecde Reşadiye Camii’ndeki Kur’an Kursunda düzenlenen ‘Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Farkındalık Eğitim’ programına katıldı. Başkan Geçit, çevre bilincinin erken yaşlarda öğrenilmesi gereken en önemli davranışlardan bir tanesi olduğunu söyledi.
  • Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz”

    Başkan Geçit, “İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yenil..

    İkizce Mahallesinde gerçekleşen sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, TOKİ Konutlarıyla birlikte hızlı bir değişime uğrayacak olan İkizce Mahallesinin ulaşım ağını konforlu ve güvenli hale getirmek için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.
  • BAŞKAN GEÇİT, KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUTLARINI İNCELEDİ

    BAŞKAN GEÇİT, KENTSEL DÖNÜŞÜM KONUTLARINI İNCELEDİ

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında yapılan konutlardan kaba inşaatı tamamlanan iki bloğu Eylül Ayı içerisinde hak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını söyledi.
  • YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERE BÜYÜK DESTEK!

    YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDE ÇİFTÇİLERE BÜYÜK..

    “40 Ton Arpayı Depremzede Çiftçilerimize Ücretsiz Dağıtacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ile Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak, Cumhuriyet Örnekköy’de faaliyetlerine devam eden Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Üretim ve AR-GE sahasında gerçekleştirilen arpa hasadı etkinliğine katıldı. Başkan Geçit, hasadı yapılan 40 ton arpayı depremzede çiftçilere ücretsiz dağıtacaklarını söyledi.
  • Başkan Geçit, “Konak Duzdaşı’ya Güvenilir ve Sağlam Konutlar İnşa Edilecek”

    Başkan Geçit, “Konak Duzdaşı’ya Güvenilir ve Sağlam K..

    Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Konak mahallesi Duzdaşı bölgesindeki rezerv alana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak deprem konutlarının projesinin tamamlandığını, ihale sürecinin ise devam ettiğini söyledi.
  • Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Bayram Öncesinde Denetimleri Artırdı

    Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Bayram Öncesinde Denet..

    Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü ile Tarımsal Hizmetler Müdürleri Ekipleri, Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan lokanta, tatlıcı, şekerci, kasap, pastane ve marketleri denetleyerek, genel temizlik ve fiyat listelerini kontrol etti.
  • BAŞKAN GEÇİT, YAKINCA MAHALLESİNDEKİ YOL AÇMA VE GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

    BAŞKAN GEÇİT, YAKINCA MAHALLESİNDEKİ YOL AÇMA VE GENİ..

    “Yakınca Konforlu Yollarıyla Daha Cazip Hale Gelecek” Yakınca Mahallesinde gerçekleşen yol açma, genişletme ve yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “İlçemizin en fazla nüfusun olduğu mahallelerden Yakınca, konforlu yol ağıyla birlikte daha cazip bir kimliğe kavuşacaktır” dedi.
  • YEŞİLYURT’UN KIRSAL MAHALLELERİNDEKİ ULAŞIM AĞI GÜÇLÜ YATIRIMLARLA YENİLENİYOR

    YEŞİLYURT’UN KIRSAL MAHALLELERİNDEKİ ULAŞIM AĞI GÜÇLÜ..

    Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından Samanköy Mahallesinde sürdürülen yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, gerçekleştirilecek ulaşım yatırımlarıyla Yeşilyurt’un tüm mahallelerini güzelleştirip, değerine değer katmaya devam ettiklerini belirtti.
  • YEŞİLYURT KENT KONSEYİ’NDE Kİ PİYANO VE BAĞLAMA KURSUNDA TEMEL MÜZİK EĞİTİMLERİ VERİLİYOR

    YEŞİLYURT KENT KONSEYİ’NDE Kİ PİYANO VE BAĞLAMA KURSU..

    Çocuk ve gençleri kültürel aktivitelere yönlendirmek ve becerilerini gün yüzüne çıkarmak için Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından başlatılan bağlama ve piyano kursu büyük ilgi görmeye devam ediyor. Birçok alanda eğitimlerin verildiği merkezin müzik kursuna katılan kursiyerler, kendilerine bu imkânı sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit’e teşekkürlerini iletti.
  • YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN DESTEKLERİYLE DÜZENLENEN 3.GELENEKSEL LİSELER ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI SONA ERDİ

    YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN DESTEKLERİYLE DÜZENLENEN 3.GE..

    Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, öğrenciler arasındaki münazara kültürünün gelişmesine katkıda bulunmak hedefiyle düzenlenen Yeşilyurt 3.Geleneksel Liseler arası Münazara Yarışmasının finali büyük bir heyecana sahne oldu. Finalde yaptığı kapsamlı araştırmaları ve fikirlerini rakiplerinden daha iyi savunan Kolukısa Anadolu Lisesi birinciliği elde etti.