22° Açık

HABERLERİ

  • BAŞKAN SÜLÜK, “BAKANIMIZ’IN ZİYARETİ ŞEHRİN GELECEK VIZYONUNU ŞEKİLLENDİRİYOR 

    BAŞKAN SÜLÜK, “BAKANIMIZ’IN ZİYARETİ ŞEHR..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün, AK Parti İl Başkanı, Malatya Milletvekilleri ve diğer ilçe belediye başkanlarıyla birlikte, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, gerçekleştirdiği ziyarette çeşitli konular ele alındı. Toplantıda özellikle deprem sonrası yapılan konutlar, rezerv alanları, şehrin genel imar ve planlama çalışmaları üzerine detaylı değerlendirmelerde bulunuldu.
  • BAŞKAN SÜLÜK TEPEHAN KARADERE BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU 

    BAŞKAN SÜLÜK TEPEHAN KARADERE BÖLGESİNDE İNCELEMELERD..

    Pütürge belediye başkanı Mikail Sülük, beraberinde MASKİ (Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi) Daire Başkanı Hasan Çağar ve ekibiyle birlikte, Tepehan Kayadere bölgesinde içme suyu sorununu çözmek amacıyla, önemli bir adım attı. Bölgede yaşanan su sorunu’nu yerinde incelemek üzere harekete geçen ekip, vatandaşların talepleri ve sorunlarını doğrudan dinleyerek çözüm yolları ile ilgili istişarelerde bulundu.
  • PÜTÜRGE BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

    PÜTÜRGE BELEDİYESİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

    Pütürge Belediyesi, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük Başkanlığı’nda, ilçenin gelişimi ve ihtiyaçlarının karşılanması’nı amaçlayan çalışmaların ele alındığı, Haziran ayı olağan meclis toplantısını başarıyla gerçekleştirdi. 
  • PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR 

    PÜTÜRGE BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DE..

     Pütürge Belediye’si, Bayram Tatili önceesi, çalışmaları’na aralıksız devam ederek, Taşbaşı Sulama Göleti’nde zemin temizliği, bakım, onarım ile kanal temizliği gerçekleştirerek, Sulama Göleti ve Kanalları daha kullanılır hale getirdi. 
  • PÜTÜRGE YİNE BAŞKAN SÜLÜK DEDİ 

    PÜTÜRGE YİNE BAŞKAN SÜLÜK DEDİ 

    Seçim çalışmaları boyunca, gittiği her mahallede Pütürge’li vatandaş tarafından sloganlarla, büyük ilgi ve alaka ile karşılanan, “Ben sizlere hizmetkar olmaktan şeref duyuyorum” diyen Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, Yüzde 54.4oy oranı ile yeniden Pütürge Belediye Başkanı olarak seçildi.
  • BAŞKAN SÜLÜK’E DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR 

    BAŞKAN SÜLÜK’E DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR 

     Pütürge İlçe Belediye Başkanlığı dönemi boyunca, 5 yıllık bir süre zarfında, Pütürge İlçesi İçin çok önemli, onlarca Projeyi hayata geçirerek, adını Çalışan Belediye Başkanı olarak gönüllere yazan Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük’e destek, her geçen gün adeta çığ gibi büyüyor. 
  • BAŞKAN SÜLÜK, “HİZMETKAR OLMAKTAN ŞEREF DUYUYORUZ”

    BAŞKAN SÜLÜK, “HİZMETKAR OLMAKTAN ŞEREF DUYUYOR..

    Mart ayının 31’inde gerçekleşecek olan Yerel seçimler’e sayılı günler kala, Pütürge İlçesini 5 yılda hizmetleriyle kalkındıran, halk arasında HİZMET ADAMI diye nitelendirilen, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor. 
  • YAPILAN RÖPORTAJ’DA PÜTÜRGE’Lİ VATANDAŞ,”YAPARIZ DİYENLER DEĞİL, YAPTIK YAPACAĞIZ DİYEN BAŞKAN SÜLÜK” DEDİ

    YAPILAN RÖPORTAJ’DA PÜTÜRGE’Lİ VATANDAŞ,&..

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge İlçesi’ni son 5 yılda hayata geçirdiği dev projeleriyle adeta baştan aşağı değiştiren, Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı Mikail Sülük, Pütürge’li vatandaşlar tarafından seçim çalışmaları sırasında yoğun ilgi gösterilerek, “Başkan Sülük İle Yola Devam” sloganıyla karşılanıyor.
  • BAŞKAN SÜLÜK’E VATANDAŞ’DAN YOĞUN İLGİ

    BAŞKAN SÜLÜK’E VATANDAŞ’DAN YOĞUN İLGİ

    Mart ayının sonunda yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge Belediye Başkanı Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük bir dizi ziyaret gerçekleştirerek Pütürge’li vatandaşla bir araya geldi. Belediye Başkanlığı süresince gerek çalışmaları gerekse hiç aksatmadığı ziyaretleriyle vatandaşı yalnız bırakmayan Başkan Sülük, gittiği her mahallede büyük ilgi gördü.
  • BAŞKAN SÜLÜK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

    BAŞKAN SÜLÜK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

    Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Aday tanıtım toplantısında Pütürge Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanan ve mevcut Belediye Başkanı olan Mikail Sülük’e, Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından, makamında Hayırlı Olsun ziyareti gerçekleştirildi.