25° Az bulutlu

HABERLERİ

  • KAYMAKAM ÖZEN’E VEDA YEMEĞİ 

    KAYMAKAM ÖZEN’E VEDA YEMEĞİ 

    Pütürge İlçesi’nde bir yıllık görevini tamamladıktan sonra, Edirne Meriç İlçesi’ne atanan Kaymakam Özgü Özen’e, Kurum Amirleri olarak mesai arkadaşları tarafından Veda Yemeği düzenlendi. Düzenlenen Veda Yemeğine, Kurum Amirleri, Muhtarlar, Kurum personelleri ve Aileleri katıldı. 
  • PÜTÜRGE’NİN MEDYA KURUMU PEŞ PEŞE ZİYARETÇİ AĞIRLIYOR 

    PÜTÜRGE’NİN MEDYA KURUMU PEŞ PEŞE ZİYARETÇİ AĞI..

    Üç yıl önce Pütürge FM Radyo’su olarak kurulan, sonrasında Pütürge Haber Ajansı A.Ş olarak şirketleşen ve halen bünyesinde Pütürge Haber Ajansı, Pütürge FM Radyo’su, Pütürge Haber Gazetesi olmak üzere Medya’da 3 farklı hizmet veren, Pütürge’nin Medya kurumu, büyük bir ilgiyle, depremden dolayı taşındığı Pütürge Merkedeki yeni yerinde ziyaret ediliyor. Şu sıralar Pütürge Haber Ajansı, Kurum Amirleri, Vatandaşlar ve öğrenciler olmak üzere peş peşe ziyaretçi ağırlıyor. 
  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Pütürge Kaymakamı Özen

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Pütürge Kaymakamı Özen

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Pütürge İlçe Kaymakamı Özgü ÖZEN, Belediye Başkan Vekili Ekrem KARAKUŞ, kurum amirleri ve vatandaşın katılımıyla Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından Kaymakam Özen, beraberinde Belediye Başkan Vekili Ekrem KARAKUŞ, İlçe Jandarma Komutanı Benal KURT, İlçe Müftüsü Ali SÖYLER, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet KARACA, Mahalle […]