22° Açık

HABERLERİ

  • UZMAN KADROYLA SINIRSIZ HİZMET 

    UZMAN KADROYLA SINIRSIZ HİZMET 

    Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında Pütürge Devlet Hastanesi’ni Ziyaret ederek, Pütürge Devlet Hastanesi’nin üretici ve uzman kadrosuyla,  çalışmaları sonucu elde ettiği büyük başarıları hakkında, Hastane’nin Başhekim’i Serdar Gülpınar, İdari ve Mali İşler Müdürü Fatih Taştekin, Müdür Yardımcısı Mahmut Şencan ve Uzman Doktorları ile röportaj gerçekleştirdi.
  • PÜTÜRGE DEVLET HASTANESİ’NDEN NAZİK ZİYARET 

    PÜTÜRGE DEVLET HASTANESİ’NDEN NAZİK ZİYARET 

    Pütürge Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Fatih Taştekin, Pütürge Haber Ajansı A.Ş olarak faaliyet gösterdiğimiz, Pütürge Haber Ajansı, Pütürge Haber Gazetesi ve Pütürge FM Radyomuz’u Ziraat ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Abdulvahap Sekman ile bir araya gelerek, Pütürge İlçesi’nin Sağlık Çalışmaları ile Medya ve Basın çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. 
  • MÜDÜR TAŞTEKİN’DEN ANLAMLI HEDIYE

    MÜDÜR TAŞTEKİN’DEN ANLAMLI HEDIYE

    Pütürge Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Fatih Taştekin, Pütürge İlçe’si Pazarcık İlk Öğretim Okulunda okumakta olan Yürüme Engelli Emine Öğrenci’ye Akülü araç alarak kendi başına hareket edebilmesini sağladı. Eminenin sevinç çığlıkları herkesi gözyaşına boğdu.
  • PÜTÜRGE’DE KURUMLARI ZİYARET ETTİK 

    PÜTÜRGE’DE KURUMLARI ZİYARET ETTİK 

    Pütürge Haber Ajansı olarak Pütürge İlçe Kurumları’nı ve Kurum Amirleri’ni ziyaret ederek Kurum Çalışanları ile bir araya geldik. Ziyaretlerimiz sırasında Kurum Amirleri ve Çalışanları ile hasbihal ettik. Yine Ziyaretler sırasında Kurum Amirleri’ne, İlçe’nin tek Medya ve Basın kuruluşu olan Pütürge Haber Ajansı ile ilgili duygu ve düşüncelerini sorduk.