22° Açık

HABERLERİ

  • PÜTÜRGE GENÇLİK MERKEZİ FAALİYETLERİ 

    PÜTÜRGE GENÇLİK MERKEZİ FAALİYETLERİ 

    Göreve başladığından beri başarılı çalışmalar yürüten ve öğrencilerin öğrenme ile öğrendiğini hayata geçirme noktasında önemli etkinliklerle, faydalı faaliyetler gerçekleştiren, Pütürge Gençlik Merkezi Müdürü Hikmet Bucak’a Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından, gerçekleştirilen faaliyetler hakkında röportaj yapıldı.
  • PÜTÜRGE’NİN MİNİKLERİ’NDEN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

    PÜTÜRGE’NİN MİNİKLERİ’NDEN GAZETECİLER GÜ..

    “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü bünyesinde öğrenim gören, minik öğrenciler, Pütürge Gençlik Merkezi Müdürü Hikmet Bucak ve Gençlik Merkezi Öğretmenler’i tarafından, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Pütürge Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirilerek, Ajansı’n Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap ve Ajans Çalışanları’nın Gazeteciler Günü kutlandı.
  • PÜTÜRGE’DE FİLİSTİN’E DESTEK KERMESİ 

    PÜTÜRGE’DE FİLİSTİN’E DESTEK KERMESİ 

    Pütürge Kaymakamlığı’nın öncülüğünde, Pütürge Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla, Pütürge’de, Mehmet Akif Ersoy İlkokul’da, toplanan gelirin tamamını Filistinli ailelere göndermek üzere, “FİLİSTİN’E DESTEK KERMESİ” düzenlenerek, hazırlanan yöresel yemekler ve yiyecekler sergilendi. 
  • PÜTÜRGE GENÇLİK MERKEZİ OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

    PÜTÜRGE GENÇLİK MERKEZİ OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

    Gençlik Merkezleri Genel Müdürlüğünün ” Okul Ziyaretleri ve Gençlik Merkezleri Tanıtım ” Etkinlikleri kapsamında; Pütürge Gençlik Merkezi, ilçede bulunan İlk Öğretim okullarını sınıf sınıf ziyaret ederek, bir yandan Gençlik Merkezinin tanıtımı yaparken diğer yandan da resim, spor ve sosyal beceriler konusunda etkinlikler düzenleyip, dini değerler konusunda da eğitim veriyor.
  • PÜTÜRGE GENÇLİK MERKEZİ NEMRUT DAĞINDA 

    PÜTÜRGE GENÇLİK MERKEZİ NEMRUT DAĞINDA 

    Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başlattığı “Gençlik Merkezimiz Her Yerde” etkinliği kapsamında, Pütürge Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Nemrut Dağı’na Gezi Programı düzenlenerek, Gençlik Merkezi personelleri ve öğrencileri ile birlikte Nemrut Dağı ziyaret edildi. 
  • ÇAYA GELİYORUZ

    ÇAYA GELİYORUZ

    Pütürge Gençlik Merkezi Müdürlüğü, “Çaya Geliyoruz” Programı kapsamında, yaşlı ve yalnız olan Pütürge’li vatandaşları, Pütürge Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde çalışan Eğitim hocaları ve eğitim gören öğrencilerle birlikte ziyaret gerçekleştirdi. 
  • PÜTÜRGE’DE AŞURE PROGRAMI 

    PÜTÜRGE’DE AŞURE PROGRAMI 

    Pütürge Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde, Gençlik Merkezi Müdürü Hikmet Bucak, Eğitim Personeli Özlem Erdoğan ve diyer personellerin çalışmaları sonucu kendi imkanlarıyla hazırlanan Aşure Programı düzenlendi. 
  • MİNİKLERE YÜZME VE YEMEK PROGRAMI 

    MİNİKLERE YÜZME VE YEMEK PROGRAMI 

    Pütürge Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Pütürge Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu’nda, öğrenci ve öğrenci ailelerine Gezi Programı kapsamında Yüzme ve Yemek Programı düzenleyerek Minikler ve aileleri önce Yüzme Havuzuna götürüldü, sonrasında Pütürge Gençlik Merkezi Kafeteryası’nda Yemek dağıtıldı. 
  • KIRSALDA GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ’NİN ÖNEMİ BÜYÜKTÜR

    KIRSALDA GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ’NİN ÖNEMİ BÜYÜKTÜR

    KIRSALDA GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ’NİN ÖNEMİ BÜYÜKTÜR Pütürge Haber Ajansı olarak Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü Hikmet Bucak ile kurumun faaliyetleri ile bu faaliyetlerin Pütürge’li gençlere yönelik faydaları ve kurum bünyesindeki çalışma alanları hakkında röportaj gerçekleştirdik. Röportaj sırasında sorduğumuz soruları yanıtlayan Bucak, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi’nin önemini, mahiyetini ve çalışmalarını anlattı. ÖNCELİKLE KISACA […]