22° Açık

HABERLERİ

  • KAYMAKAM ÖZEN’E VEDA YEMEĞİ 

    KAYMAKAM ÖZEN’E VEDA YEMEĞİ 

    Pütürge İlçesi’nde bir yıllık görevini tamamladıktan sonra, Edirne Meriç İlçesi’ne atanan Kaymakam Özgü Özen’e, Kurum Amirleri olarak mesai arkadaşları tarafından Veda Yemeği düzenlendi. Düzenlenen Veda Yemeğine, Kurum Amirleri, Muhtarlar, Kurum personelleri ve Aileleri katıldı. 
  • KAYMAKAM ÖZEN, CAMİİ VE OKULLARI DENETLEDİ 

    KAYMAKAM ÖZEN, CAMİİ VE OKULLARI DENETLEDİ 

    Pütürge İlçe Kaymakamı Özgü Özen, Gündüz, Karakaya ve Taşmış Mahallelerine ziyaret gerçekleştirerek, Mahalle Muhtarları ile birlikte, Camii ve okullarda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Kaymakam Özen, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. 
  • ÖZEN’DEN ÇİFTÇİ’YE ZİYARET 

    ÖZEN’DEN ÇİFTÇİ’YE ZİYARET 

    Pütürge İlçe Kaymakamı Özgü Özen, Pütürge İlçesi’nin önde gelen çilek üreticilerinden Nurettin Çelik ve eşi Gülten Çelik’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında üretim yaptıkları tarla ve bahçelerindeki mahsulleri inceleyerek üretim çalışmaları hakkında bilgi edindi.
  • PÜTÜRGE’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

    PÜTÜRGE’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

    Pütürge’de, Pütürge Kaymakamı Özgü Özen, Pütürge Garnizon Komutanı Asteğmen Mehmet Öztürk, Pütürge Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Aslan, kurum amirleri ve vatandaşların katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Töreni coşkuyla gerçekleştirildi.
  • KUR-AN TALEBELERİNE SERTİFİKA 

    KUR-AN TALEBELERİNE SERTİFİKA 

    Pütürge İlçe Müftülüğü bünyesinde, alanında uzman eğitimciler tarafından ögretilen Kur-an Kursuna katılarak,  yaz boyunca Kur-an öğrenen Öğrenciler’e Sertifika verme programı düzenlenerek, kurusu başarıyla tamamlayan Öğrenciler’e Sertifika dağıtıldı. 
  • KAPATILAN HAVUZ’U KAYMAKAM ÖZEN AÇTI! 

    KAPATILAN HAVUZ’U KAYMAKAM ÖZEN AÇTI! 

    Pütürge Yatılı Bölge Okulu bünyesinde daha önce hizmette olan, Pütürge halkı için önemli bir sosyalleşme alanı teşkil eden ve zamanın Kaymakamı tarafından çeşitli nedenlerle kapatılan YÜZME HAVUZU halkın yoğun talebi üzerine, Pütürge Kaymakamı Özgü Özen’nin düğmeye basmasıyla geçtiğimiz 5 Ağustos Cumartesi günü yeniden açıldı. 
  • PÜTÜRGE’DE FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI 

    PÜTÜRGE’DE FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI 

    Pütürge Kaymakamlığı’nın düzenlemiş olduğu, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Futbol Turnuvası, 11 Temmuz Salı günü başlatıldı. Takımlar Lig Usulü, deplasmansız oynuyor. Her takım birbiriyle oynayarak galip gelen takımlar birbiriyle oynayacak, şeklinde ayarlandı. 
  • KAYMAKAM ÖZEN’DEN NAZİK ZİYARET 

    KAYMAKAM ÖZEN’DEN NAZİK ZİYARET 

    Göreve başladığından beri Pütürge’de yoğun ziyaret programları gerçekleştiren, Pütürge İlçe Kaymakamı Özgü Özen, Kurumumuz’u ziyaret ederek, Pütürge Haber Ajansı Basın Yayın Reklam Prodüksiyon Televizyon ve Radyo Yayımcılık A.Ş İmtiyaz sahibi Abdulvahap Sekman ile bir araya geldi. 
  • KAYMAKAM ÖZEN’DEN BAYRAM ZİYARETLERİ

    KAYMAKAM ÖZEN’DEN BAYRAM ZİYARETLERİ

    Pütürge İlçe Kaymakam’ı Özgü Özen Kurban Bayramında Bayram Ziyaretleri kapsamında, Pütürge İlçe Merkez’deki Resmi Kurumları’na ziyaret gerçekleştirip, Kurum Personelleri ile bir araya gelerek Bayramlarını kutladı. 
  • HALKIN TALEBİ İLE YÜZME HAVUZU YENİDEN AÇILIYOR

    HALKIN TALEBİ İLE YÜZME HAVUZU YENİDEN AÇILIYOR

    Pütürge Yatılı Bölge Okulu bünyesinde daha önce açık olan, Pütürge halkı için önemli bir sosyalleşme alanı teşkil eden ve zamanın Kaymakamı tarafından çeşitli nedenlerle kapatılan YÜZME HAVUZU halkın yoğun talebi üzerine, Pütürge Kaymakamı Özgü Özen’nin düğmeye basmasıyla yeniden açılıyor.