22° Açık

HABERLERİ

  • MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MİTHAT ÖLMEZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

    MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MİTHAT ÖLMEZ’E HAYIRLI OLSU..

    Pütürge İlçesi’nde Milli Eğitim Müdürü olarak yeni göreve başlayan, Mithat ölmez’e Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. 
  • PÜTÜRGE’DE FİLİSTİN’E DESTEK KERMESİ 

    PÜTÜRGE’DE FİLİSTİN’E DESTEK KERMESİ 

    Pütürge Kaymakamlığı’nın öncülüğünde, Pütürge Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla, Pütürge’de, Mehmet Akif Ersoy İlkokul’da, toplanan gelirin tamamını Filistinli ailelere göndermek üzere, “FİLİSTİN’E DESTEK KERMESİ” düzenlenerek, hazırlanan yöresel yemekler ve yiyecekler sergilendi. 
  • MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI 

    MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KU..

    24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, 24 Kasım Cuma günü, Pütürge Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu, Pütürge Milli Eğitim Müdürü Metin Oğuz’un öncülüğünde,  Pütürge Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü binasında, Öğretmenler Günü Kutlaması Programı gerçekleştirildi. 
  • METİN OĞUZ’DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AÇIKLAMASI 

    METİN OĞUZ’DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AÇIK..

    2023-2024 Eğitim Ve Öğretim Yılı, tüm Türkiye genelinde olduğu gibi, Pütürge İlçe Okulları’nda da coşkuyla başladı. Uzun bir tatilden sonra okullarına ve arkadaşlarına kavuşan Öğrenciler’in heyecanlı ve mutlu olduğu görüldü. 
  • PÜTÜRGE’DE KURUMLARI ZİYARET ETTİK 

    PÜTÜRGE’DE KURUMLARI ZİYARET ETTİK 

    Pütürge Haber Ajansı olarak Pütürge İlçe Kurumları’nı ve Kurum Amirleri’ni ziyaret ederek Kurum Çalışanları ile bir araya geldik. Ziyaretlerimiz sırasında Kurum Amirleri ve Çalışanları ile hasbihal ettik. Yine Ziyaretler sırasında Kurum Amirleri’ne, İlçe’nin tek Medya ve Basın kuruluşu olan Pütürge Haber Ajansı ile ilgili duygu ve düşüncelerini sorduk.