Açık

HABERLERİ

  • PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANI DERECE ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ 

    PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANI DERECE ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR..

    Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve Pütürge İlçe Kaymakamı Tunahan Nas, Pütürge İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kuran-ı Kerim ve Ezan okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi. Yarışmanın ardından başarılı öğrencilere destek olmak ve teşvik edici sözler söylemek amacıyla düzenlenen ziyaret, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildi.
  • PÜTÜRGE MÜFTÜLÜĞÜ 6 ŞUBAT ŞEHİTLERİNİ ANMA VE MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI 

    PÜTÜRGE MÜFTÜLÜĞÜ 6 ŞUBAT ŞEHİTLERİNİ ANMA VE MİRAÇ K..

    6 Şubat Salı günü, 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremleri’n seneyi devriyesi ile Miraç Kandili’nin aynı güne gelmesi münasebetiyle, Pütürge Müftülüğü tarafından Miraç Kandili ve 6 Şubat Şehitlerini Anma Programı düzenledi. Vatandaş tarafından yoğun ilgi ve katılım gören Program Hacı Sülük iş merkezinde yapıldı. 
  • PÜTÜRGE’DE DİYANET HİZMETLERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ 

    PÜTÜRGE’DE DİYANET HİZMETLERİNE BİR YENİSİ DAHA..

    Diyanet işleri başkanlığınca yaklaşık 15 yıldır yürütülen ve bir çığ gibi büyüyen 4-6 yaş grubu Kur’an kursları hizmeti, Pütürge İlçesi’nde bir ilk gerçekleştirilerek, hizmete açıldı. Pütürge İlçesi’ne kazandırılan ve henüz kirlenmemiş gönülleri ile tertemiz dimağa sahip olan 4 ile 6 yaş grubu çocukların kur’an terbiyesi ile yetistirileceği Kurs Merkezi’nin açılışı, dualar eşliğinde gerçekleştirildi.
  • PÜTÜRGE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI 

    PÜTÜRGE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI 

    Pütürge’de Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge FM Radyosu ve sosyal hesapları üzerinden yayınlanan,  Pütürge Müftülüğü tarafından düzenlenen MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI gerçekleştirildi. Program sırasında Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, sunuculuk yaparken, Pütürge Müftü Vekili ve aynı zamanda Pütürge İlçe Vaizi Mahmut Doğan, Kur’an-ı Kerim ve ilahi dinletileri için Müftülük Personelleri, Ahmet Türk, Ufuk Akalın konuk oldu.
  • KUR-AN TALEBELERİNE SERTİFİKA 

    KUR-AN TALEBELERİNE SERTİFİKA 

    Pütürge İlçe Müftülüğü bünyesinde, alanında uzman eğitimciler tarafından ögretilen Kur-an Kursuna katılarak,  yaz boyunca Kur-an öğrenen Öğrenciler’e Sertifika verme programı düzenlenerek, kurusu başarıyla tamamlayan Öğrenciler’e Sertifika dağıtıldı.