22° Açık

HABERLERİ

  • PÜTÜRGE MÜFTÜLÜĞÜ 6 ŞUBAT ŞEHİTLERİNİ ANMA VE MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI 

    PÜTÜRGE MÜFTÜLÜĞÜ 6 ŞUBAT ŞEHİTLERİNİ ANMA VE MİRAÇ K..

    6 Şubat Salı günü, 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremleri’n seneyi devriyesi ile Miraç Kandili’nin aynı güne gelmesi münasebetiyle, Pütürge Müftülüğü tarafından Miraç Kandili ve 6 Şubat Şehitlerini Anma Programı düzenledi. Vatandaş tarafından yoğun ilgi ve katılım gören Program Hacı Sülük iş merkezinde yapıldı. 
  • PÜTÜRGE’DE DİYANET HİZMETLERİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ 

    PÜTÜRGE’DE DİYANET HİZMETLERİNE BİR YENİSİ DAHA..

    Diyanet işleri başkanlığınca yaklaşık 15 yıldır yürütülen ve bir çığ gibi büyüyen 4-6 yaş grubu Kur’an kursları hizmeti, Pütürge İlçesi’nde bir ilk gerçekleştirilerek, hizmete açıldı. Pütürge İlçesi’ne kazandırılan ve henüz kirlenmemiş gönülleri ile tertemiz dimağa sahip olan 4 ile 6 yaş grubu çocukların kur’an terbiyesi ile yetistirileceği Kurs Merkezi’nin açılışı, dualar eşliğinde gerçekleştirildi.
  • PÜTÜRGE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI 

    PÜTÜRGE MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI 

    Pütürge’de Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge FM Radyosu ve sosyal hesapları üzerinden yayınlanan,  Pütürge Müftülüğü tarafından düzenlenen MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI gerçekleştirildi. Program sırasında Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, sunuculuk yaparken, Pütürge Müftü Vekili ve aynı zamanda Pütürge İlçe Vaizi Mahmut Doğan, Kur’an-ı Kerim ve ilahi dinletileri için Müftülük Personelleri, Ahmet Türk, Ufuk Akalın konuk oldu.
  • KUR-AN TALEBELERİNE SERTİFİKA 

    KUR-AN TALEBELERİNE SERTİFİKA 

    Pütürge İlçe Müftülüğü bünyesinde, alanında uzman eğitimciler tarafından ögretilen Kur-an Kursuna katılarak,  yaz boyunca Kur-an öğrenen Öğrenciler’e Sertifika verme programı düzenlenerek, kurusu başarıyla tamamlayan Öğrenciler’e Sertifika dağıtıldı.