25° Az bulutlu

HABERLERİ

  • BAŞKAN AYAYDIN’DAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

    BAŞKAN AYAYDIN’DAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

    “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle Pütürge Haber Ajansı A.Ş Pütürge Şubesi’ni ziyaret eden vatandaşların yanı sıra, Kurulduğu günden beri, Ajansa desteklerini esirgemeyen, Pütürge Ziraat Odası Başkanı Kürşat Ayaydın da, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Pütürge Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.
  • PÜTÜRGE ZİRAAT ODASI BAŞKANI KÜRŞAT AYAYDIN’DAN NAZİK ZİYARET 

    PÜTÜRGE ZİRAAT ODASI BAŞKANI KÜRŞAT AYAYDIN’DAN..

    Pütürge Ziraat Odası Başkanı Kürşat Ayaydın Pütürge Haber Ajansı A.Ş olarak faaliyet gösterdiğimiz, Pütürge Haber Ajansı, Pütürge Haber Gazetesi ve Pütürge FM Radyomuz’u Ziraat ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Abdulvahap Sekman ile bir araya gelerek, İlçede’ki tarımsal sorunlar çiftçilerin sorunları ve genel anlamda Pütürge İlçesi’nin diyer sorunları ele alınarak istişarelerde bulunuldu. 
  • KAYISI’DA %70’E VARAN ZARAR TESPİT ETTİK 

    KAYISI’DA %70’E VARAN ZARAR TESPİT ETTİK 

    KAYISI’DA %70’E VARAN ZARAR TESPİT ETTİK  Pütürge Haber Ajansı olarak Pütürge Ziraat Odası Başkanı Kürşat Ayaydın ile 2023 yılı Kayısı üretimi ve diyer tarımsal üretimler hakkında röportaj gerçekleştirdik. Röportaj sırasında Pütürge Ziraat Odası Başkanı Ayaydın, 6 Şubat’ta meydana gelen depremden sonra, bu yıl hava şartlarının olumsuz ve değişken olaması sebebi, Pütürge İlçesi tarımsal alanlarında gerçekleşen […]