23° Açık

HABERLERİ

  • DAĞ BİSİKLETİ YARIŞMASI YAPILDI

    DAĞ BİSİKLETİ YARIŞMASI YAPILDI

    Bu yıl 26’ıncısı yapılacak olan Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında Dağ Bisikleti Yarış programı gerçekleştirildi. Yarışma Orduzu (Pınarbaşı) Turgut Özal Tabiat Parkı mevkiinde yapıldı.
  • Belediyelerde Tek Patron Halkımız!

    Belediyelerde Tek Patron Halkımız!

    Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, ziyaret ettiği Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amirliği, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Temizlik Şube Müdürlüğü çalışanlarının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET EDEN BAKAN ÖZHASEKİ

    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET EDEN BAKAN ÖZHASEKİ

    Özhaseki, “İyi niyetle yola çıktık. İyi niyetle yola çıkanın en büyük yardımcısının önce Cenab-ı Allah sonra vatandaşımız olduğuna inanıyorum. İnşallah bu hasarların altından da en kısa sürede kalkacağız.”
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SANAT KURSLARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLİYOR

    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SANAT KURSLARINA YOĞUN İLGİ GÖS..

    Malatya Büyükşehir Belediyesi sanata gönül veren ve kendini geliştirmek isteyenlere destek olmaya devam ediyor. Malatya’nın kültür ve sanat şehri olarak anılması adına her türlü yeniliği ve ayrıntıyı dikkate alan Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşlar için faydalı olacak tüm sanat dallarını da hayata geçiriyor.
  • MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER SEÇİLDİ 

    MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAMİ ER SEÇİLDİ 

    31 Mart’ta yapılan Malatya’daki Yerel seçimlerin önde giden galibi AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Sami Er oldu.