25° Az bulutlu

HABERLERİ

  • PÜTÜRGE’DE YENİDEN REFAH GİTTİKÇE BÜYÜYOR 

    PÜTÜRGE’DE YENİDEN REFAH GİTTİKÇE BÜYÜYOR 

    Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e her kesimden,  destekler gelerek, Yeniden Refah Partisi Pütürge’de saflarını büyütüp dev bir kadro oluşturmuşken, bir destek de Deva Partisi İlçe Teşkilatı ve Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Aday Adayı olan fakat Aday gösterilmeyen Ali Tanrıverdi’den geldi.
  • YENİDEN REFAH’TAN ZİYARET

    YENİDEN REFAH’TAN ZİYARET

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge’de yoğun bir çalışma içerisine giren Yeniden Refah Partisi’nin Pütürge Belediye Başkanı Adayı Aydın Öztürk, Meclis Üyesi Aday Adayı Fatih Karabulut ile Meclis Üyesi Aday Adayı Fatih Biricik tarafından, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Pütürge Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirildi.
  • “PÜTÜRGE’YE TAŞIMA SİSTEMLİ DOĞALGAZ GETİRECEĞİZ”

    “PÜTÜRGE’YE TAŞIMA SİSTEMLİ DOĞALGAZ GETİ..

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge FM Radyosu’nun Sekmanla Siyaset Dünyası Programı’na bu hafta, Yerel Seçimlerin en güçlü adayı olarak görülen, Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkanı Adayı Aydın Öztürk,  Konuk edildi. 
  • YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN PÜTÜRGE ADAYI AYDIN ÖZTÜRK 

    YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN PÜTÜRGE ADAYI AYDIN Ö..

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, diyer Aday Adayları ile iletişim halinde olup, mütevazi ve birlikte hareket etme ruhuyla hareket eden, Aydın Öztürk, geçtiğimiz günlerde yapılan Temayül oylaması’ndan sonra, Yeniden Refah Partisi genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağırılılarak, Yeniden Refah Partisi, Pütürge Belediye Başkanı Adayı olduğu açıklandı. 
  • BAŞKAN YILDIRIM, PÜTÜRGE’YE YENİDEN REFAH VE BARIŞ GETİRECEĞİZ

    BAŞKAN YILDIRIM, PÜTÜRGE’YE YENİDEN REFAH VE BARIŞ GE..

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimlerinde, halkın oylamasına gidecek olan Partilerin Aday Adayları’nın yoğun çalışma ve görüşme trafiği sürerken, Pütürge Haber Ajansı ve ekipleri ziyaret ve Röportajlar gerçekleştirerek, siyasetin nabzını, Parti’ler ve Aday Adayları’nın bilgilendirmeleri ile okurlarına aktarıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde, YENİDEN REFAH PARTİSİ İl Başkanı Bilal Yıldırım’ı ziyaret eden Pütürge Haber Ajansı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman, Başkan Yıldırım ile Röportaj gerçekleştirdi.
  • YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE ZİYARET 

    YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE ZİYARET 

    Pütürge Haber Ajansı A.Ş bünyesindeki Pütürge Haber Gazetesi Ziyaret Programları kapsamında, Ajans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Sekman tarafından, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım’a ziyaret  gerçekleştirildi. 
  • YENİDEN REFAH PARTİSİNİN YENİ BİNASI 

    YENİDEN REFAH PARTİSİNİN YENİ BİNASI 

    YENİDEN REFAH PARTİSİNİN YENİ BİNASI  Yeniden Refah Partisi Pütürge İlçe Teşkilatı, daha iyi hizmet verebilmesi amaçlı, önceki binaya nazaran daha çok kişi kapasiteli, daha önce restorasyon ve iç düzenlemesi yapılan yeni binasına taşınarak, her hafta yapılan, Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı haftalık değerlendirme toplantısının yeni binadaki ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı […]