22° Açık

HABERLERİ

  • YENİDEN REFAH PARTİSİ PÜTÜRGE ADAYI AYDIN ÖZTÜRK’ÜN İFTAR PROGRAMINA BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI

    YENİDEN REFAH PARTİSİ PÜTÜRGE ADAYI AYDIN ÖZTÜRK̵..

    31 mart yerel seçimler’e bir kaç gün kala, Yeniden Refah Partisi Pütürge İlçe Teşkilatı, İlçe Belediye Başkanı Adayı Öztürk’ün yönetiminde, Pütürge Merkezde, İftar Programı düzenleyerek binlerce Pütürgeli vatandaşla bir araya geldi. Pütürge Merkezde. Hancı Et Lokantasında verilen İftar Yemeğine, Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, Kadın Kolları Başkanı Deniz Zeren Kar ve binlerce vatandaş katılım sağladı.
  • ÖZTÜRK, “PÜTÜRGE’Lİ TEHDİT’E ŞANTAJA GELMEZ, 3-5 KURUŞA OYUNU SATMAZ!!”

    ÖZTÜRK, “PÜTÜRGE’Lİ TEHDİT’E ŞANTAJ..

    “Ben Pütürge için değişim, Pütürgeli’ler için hizmetkar olmaya geliyorum” diyen Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimler’e bir hafta kala, yoğunlaştığı mahalle ve ev ziyaretlerine artık akşamları da devam ederken, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Pütürge Şubesi’ni ziyaret ederek basın açıklaması yaptı. 
  • ÖZTÜRK, “HAK YİYECEKSEM ALLAH NASİP ETMESİN”

    ÖZTÜRK, “HAK YİYECEKSEM ALLAH NASİP ETMESİNR..

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler’e sayılı günler kala, “Ben Pütürge’nin öz evladı, sizlerin hizmetkarıyım” diyen, Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, seçim çalışmaları ve sorun tespit çalışmaları’na son sürat devam ederken, mahalle ziyaretleri’in yanı sıra, dolup taşan seçim bürosunda, gelen misafirleri ağırlıyor. 
  • PÜTÜRGE’DE YENİDEN REFAH GİTTİKÇE BÜYÜYOR 

    PÜTÜRGE’DE YENİDEN REFAH GİTTİKÇE BÜYÜYOR 

    Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e her kesimden,  destekler gelerek, Yeniden Refah Partisi Pütürge’de saflarını büyütüp dev bir kadro oluşturmuşken, bir destek de Deva Partisi İlçe Teşkilatı ve Ak Parti Pütürge Belediye Başkanı Aday Adayı olan fakat Aday gösterilmeyen Ali Tanrıverdi’den geldi.
  • ÖZTÜRK, “PÜTÜRGE’NİN EN BÜYÜK SORUNU SU VE YOL

    ÖZTÜRK, “PÜTÜRGE’NİN EN BÜYÜK SORUNU SU V..

    Yerel seçimler’e sayılı günler kala, seçim çalışmalarını büyük bir özveri ve yoğunlukla yürüten Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında, Pütürge’li vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. 
  • PÜTÜRGELİLER’DEN AYDIN ÖZTÜRK’E TAM DESTEK 

    PÜTÜRGELİLER’DEN AYDIN ÖZTÜRK’E TAM DESTEK 

    Yıllardan beri Pütürge Halkına çok hizmetleri veren, birlik ve beraberlik mesajlarıyla gönüllere dokunan, Pılanladığı projeleriyle, vatandaşa umut ışığı olan, Pütürge’nin öz evladı, Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkanı Adayı Aydın Öztürk’e, Pütürgeliler’den tam destek gelmeye devam ediyor. 
  • AYDIN ÖZTÜRK, ” YÜZDE 70 ZAM UYGULANMADI”

    AYDIN ÖZTÜRK, ” YÜZDE 70 ZAM UYGULANMADI”

    Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, Aday gösterildiğinden beri, Pütürge’yi  karış karış  ev ev  gezerek seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, “çözüm için illaki Başkan olmamız gerekmiyor” diyerek, ziyaret gerçekleştirdiği vatandaşın sorunlarını dinleyip, şimdiden çözüm bulmaya çalışıyor. 
  • ÖZTÜRK, “DURMAK YOK YOLA DEVAM”

    ÖZTÜRK, “DURMAK YOK YOLA DEVAM”

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, yoğun bir çalışma içerisine giren ve Pütürgeliler’e yeni bir umut teşkil eden, Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkanı Adayı Aydın Öztürk, Mahalle ziyaretlerine hız verip, Pütürge’li vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi. 
  • AYDIN ÖZTÜRK’TEN BASIN AÇIKLAMASI 

    AYDIN ÖZTÜRK’TEN BASIN AÇIKLAMASI 

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken yoğun bir şekilde çalsan ve ziyaret programları gerçekleştiren, Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkanı Adayı Aydın Öztürk, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Pütürge Şubesi’ni ziyaret ederek basın açıklaması yaptı. 
  • YENİDEN REFAH’TAN ZİYARET

    YENİDEN REFAH’TAN ZİYARET

    31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel seçimler yaklaşırken, Pütürge’de yoğun bir çalışma içerisine giren Yeniden Refah Partisi’nin Pütürge Belediye Başkanı Adayı Aydın Öztürk, Meclis Üyesi Aday Adayı Fatih Karabulut ile Meclis Üyesi Aday Adayı Fatih Biricik tarafından, Pütürge Haber Ajansı A.Ş Pütürge Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirildi.